FRUIT RING

De ringen zijn objecten om ruimte te creeren. De Ring Fruit met zijn rijke decoratie is een prachtig object voor ieder interieur. De kleinere Ring Desk kan gebruikt worden om sleutels, mobiel en creditcard te verzamelen op één plek. De keramieke ring ligt plat op een industriele ondergrond. Beide vormen komen samen door het gebruik van de decoratie, geinspireerd door een eeuwenoude techniek die nog steeds wordt beoefend door schilders bij Royal Delft.

Om een product te beschilderen starten ze met de decoratie op papier aan te brengen en de uitlijnen worden met kleine gaatjes geperforeerd. Het papier wordt op het object geplaatst en met houtskool bedrukt. Hierdoor worden de uitlijnen van de decoratie zichtbaar op het product en dit dient als richtlijn voor de schilder. In het ontwerp van de Blue Rings wordt de geperforeerde ontwerp gebruikt op de grijze mat en komt het ontwerp terug in de keramieken ring. Het is een eerbetoon aan het ambacht van de schilders.

De fruitring van Royal Delft is een geweldig en stijlvol alternatief voor de fruitmand.
Deze ring is bewerkt met een prachtig Delftsblauw motief. Onder de ring licht een matje die tevens erg mooi bewerkt is.  Door het gebruik van het matje blijft uw tafel mooi schoon en het beschermd tevens de ring.

 
 
Name: Ring Fruit
Materiaal: Porselein
Afmeting: 34,5x34,5
Gewicht: 2640 gr
Diameter: ø 30 cm
Techniek: Transfer
Designer: Chris Koens
   
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 136,00
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 a 2 werkdagen

Voorraad