De kuifmees komt vooral voor in Europa. De mees is vooral herkenbaar aan zijn prachtige kuif, die bij opwinding nog verder wordt opgezet. Kuifmezen zijn nogal territoriale vogels die het gehele jaar in hun broedgebied verblijven. Alleen jonge vogels vormen in de winter zwervende groepjes. In het voorjaar zoeken ze alsnog een eigen territorium, waar ze de rest van hun leven blijven. De kuifmees eet voornamelijk insecten, maar eet in de winter ook zaden van naaldbomen en bessen van bijvoorbeeld meidoorn en lijsterbes.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 37,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

1 week(en)

Voorraad