Metalbird Arend

De arend is een imposante, zeer grote roofvogel die te vinden is in waterrijke gebieden. Hij leeft van vis, watervogels en ook van aas. De zeearend was lange tijd een zeldzame wintergast, maar het aantal is toegenomen en tegenwoordig tegenwoordig broedt deze prachtige roofvogel ook in Nederland. In 2014 waren er vijf paren te vinden in ons land. De zeearend leeft meestal solitair, maar op plaatsen waar veel voedsel is kun je meerdere zeearenden bij elkaar vinden.

Het is een grote roofvogel met brede vleugels, een ver uitstekende kop en een korte, wigvormige staart. Volwassen vogels hebben een witte staart, een lichte kop en een gele snavel. Jonge vogels zijn donkerbruin met lichte vlekken op het lichaam, smalle lichte baan op ondervleugels en een grotendeels donkere snavel.

Wat is een mooie plek voor jouw arend?

De arend is een stuk groter dan de andere Metalbirds. Hij komt dan ook het best tot zijn recht in een stevige grote boom.

Van welk materiaal is deze arend van gemaakt?

Deze arend is gemaakt van cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt door de weersinvloeden. Wind, regen, sneeuw; hij wordt alleen maar mooier! De afmeting van de zeearend is 35 cm hoog en hij steekt 25cm uit.

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 62,50
Aantal: Bestellen

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1 a 2 werkdagen

Voorraad

Relevante producten