RETOUR VAN EEN BESTELLING

Informatie rondom garantie & retour

 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan KAKY.nl geretourneerd worden. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kaky.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag ZSM maar zeker binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

 

Uitzonderingen retourneren

Goederen en/of specials die worden besteld en/of geproduceerd speciaal in opdracht van de koper kunnen niet worden geruild. uitleg: onder goederen en specials die in opdracht van de klant worden besteld en/of geproduceerd bedoelen we items die niet op onze webshop staan en speciaal in opdracht van de klant worden besteld. Tevens geld dit ook voor items die in opdracht van de klant worden geproduceerd. Wanneer dit van toepassing is zal dit duidelijk vermeld staan bij het desbetreffende artikel.

 

 

KAKY.nl

A.R.Holststraat 27
1321 TP ALMERE
info@kaky.nl
06-50811169

Kvk nummer 39083665 

Btw NL8180.16.966.B01